google-partner-academy-for-ads-reklam-akademisi

Google Partners Servisi Reklam Akademisi ( Academy for Ads ) Altına Taşınıyor

Google Partners; AdWords hesapları yöneten reklam ajanslarına, dijital pazarlama uzmanlarına ve diğer dijital danışmanlara yönelik Google programıdır. Bu gün itibari ile Google dan yapılan duyuruya göre Google Partner servisi altında sunduğu hizmetleri  Academy for Ads ( Reklam Akademisi) altına toplayacağını açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre “Ocak 2018 itibarıyla, şu anda Google Partners’dan erişilebilen Google Partners sınavları ve sertifikaları Google’ın online eğitim programı olan Reklam Akademisi‘ne taşınacak. Bu nedenle, artık Partners yerine Reklam Akademisi sitesinden sınava girebilecek ve sertifika alabileceksiniz. Reklam Akademisi’yle online kurslara, sınavlara ve sertifikalara tek bir yerden ulaşabilirsiniz. Böylece Google reklamları hakkında daha kolay bilgi edinebilirsiniz.” Tam detaylı bilgi için link…,

Google Adwords sınavlarına girenler ve bu işi partner olarak halihazırda yapanlar bu konudaki gelişmeleri takip etmelerini öneriyorum.

Neler değişecek?

Aşağıda, Google Partners ile Reklam Akademisi arasındaki farklar özetlenmiştir.

Partners deneyimi Reklam Akademisi’ndeki değişiklikler
Sertifika ve sınavlar Sınavlar, değerlendirme olarak adlandırılır.

Geçerli sertifikalara, Reklam Akademisi profilinizden (bilgilerinizi taşımaktan vazgeçmediğiniz sürece) ulaşılabilir.

AdWords sertifikalarında, gerekli olan ikinci değerlendirmeye erişebilmek için önce AdWords Temel Düzey değerlendirmesine girmeniz ve değerlendirmeyi geçmeniz gerekir.

Kullanıma sunulduğu diller Sınavlar ve yazdırılabilir sertifikalar 19 dilde kullanıma sunulacaktır (Aşağıda bu dillerin bir listesi verilmiştir).
Sınava çalışma kılavuzları Çalışma kılavuzları artık PDF biçiminde sunulmamaktadır (Dijital Satış çalışma kılavuzu PDF biçiminde sunulmaya devam edecektir).
Herkese açık profil Herkese açık olan bireysel profiller Ocak ayından itibaren kullanılamayacaktır. Herkese açık profilinize erişebilen tüm kullanıcılar, ekranın üst kısmında profilin artık kullanılamadığını belirten bir bildirim görür.

 

 

 

 

 

Bu Yazıyı Beğendiyseniz Oy Verebilirsiniz !
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Bir cevap yazın